YÖNETMELİKLER, KANUNLAR, TEBLİĞLER
Gıda Hijyen Yönetmeliği
Gıda İşletmelerinin Kayıt ve Onay İşlemlerine Dair Yönetmelik
GDOLU Yemler Hakkında Uygulama Talimatı
Gıdalardaki İlaç Kalıntı Uyarıları Hakkında Talimat
Kırmızı et/ Kanatlı Hayvan Eti ve Et Ürünleri Üretim Tesislerinin Çalışma ve Denetleme Usul ve Esaslarına Dair Yönetmeliğe Ait Talimat
Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği
Türk Gıda Kodeksi Aroma Vericiler ve Aroma Verme Özelliği Taşıyan Gıda Bileşenleri Yönetmeliği
Türk Gıda Kodeksi Bulaşanlar Yönetmeliği
Türk Gıda Kodeksi Etiketleme Yönetmeliği
Türk Gıda Kodeksi Katkı Maddeleri Yönetmeliği
Türk Gıda Kodeksi Gıda ile Temas Eden Madde ve Malzemeler Yönetmeliği
Türk Gıda Kodeksi Hazırlama Yönetmenliği
Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği
Türk Gıda Kodeksi Pestillerin maksimum Kalıntı Limitleri Yönetmeliği
Türk Gıda Kodeksi Hayvansal Gıdalarda Bulunabilecek Farmakolojik Aktif Maddelerin Sınıflandırılması ve Maksimum Kalıntı Limitleri Yönetmeliği
Türk Gıda Kodeksi Gıdaların Ait Olduğu Partiyi Tanımlayan İşaretler veya Numaralar hakkında Tebliğ
Alkollü İçeceklerde Hacmen Alkol Miktarının Etikette Bildirilmesi Hakkında Tebliğ
Gıda ile Temasta Bulunan Madde ve Malzemelere İlişkin Tebliğler
Et ve Et Ürünleri Süt ve süt Ürünleri
Yumurta ve Yumurta Ürünleri
Bal Tahıl ve Tahıl Bazlı Ürünler
İşlenmiş Meyve ve Sebze Katı ve Sıvı Yağlar
Geleneksel Ürünler Hızlı Dondurulmuş Gıdalar
Genel Beslenme Amaçlı Gıdalar
Alkollü İçkiler Diğer Ürünler