English

Toplam Kalite Ve Verimlilik Seminerleri

[QU25] GIDA MEVZUATI EĞİTİMİ / İstanbul

Ön kayıt ve bilgi formu için tıklayınız

Sorularınız için: 0216 355 34 01

Eğitim Adı

GIDA MEVZUATI EĞİTİMİ

Eğitimin Amacı T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yayınlanan çevre ile ilgili yönetmelikler ve ISO 22000 Sistemi içerisinde yer alan yasal şartlara uygunluğun sağlanması maddesi kapsamında gıda kanunu hakkında bilgi sahibi olmak.
Katılımcı Profili Gıda firmalarında gıda konusunda çalışacak ve yönetmelikleri takip ederek uygunluğun sağlanmasını gerçekleştirecek çalışanlar, Gıda Kanunu konusunda bilgi sahibi olmak isteyenler katılabilir.
Eğitim İçeriği
  • YÖNETMELİKLER, KANUNLAR, TEBLİĞLER
    Gıda Hijyen Yönetmeliği 
    Gıda İşletmelerinin Kayıt ve Onay İşlemlerine Dair Yönetmelik
    GDO’LU Yemler Hakkında Uygulama Talimatı 
    Gıdalardaki İlaç Kalıntı Uyarıları Hakkında Talimat 
    Kırmızı et/ Kanatlı Hayvan Eti ve Et Ürünleri Üretim Tesislerinin Çalışma ve Denetleme Usul ve Esaslarına Dair Yönetmeliğe Ait Talimat
    Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği
    Türk Gıda Kodeksi Aroma Vericiler ve Aroma Verme Özelliği Taşıyan Gıda Bileşenleri Yönetmeliği 
    Türk Gıda Kodeksi Bulaşanlar Yönetmeliği 
    Türk Gıda Kodeksi Etiketleme Yönetmeliği 
    Türk Gıda Kodeksi Katkı Maddeleri Yönetmeliği 
    Türk Gıda Kodeksi Gıda ile Temas Eden Madde ve Malzemeler Yönetmeliği 
    Türk Gıda Kodeksi Hazırlama Yönetmenliği 
    Türk Gıda Kodeksi Mikrobiyolojik Kriterler Yönetmeliği
    Türk Gıda Kodeksi Pestillerin maksimum Kalıntı Limitleri Yönetmeliği
    Türk Gıda Kodeksi Hayvansal Gıdalarda Bulunabilecek Farmakolojik Aktif Maddelerin Sınıflandırılması ve Maksimum Kalıntı Limitleri Yönetmeliği
    Türk Gıda Kodeksi Gıdaların Ait Olduğu Partiyi Tanımlayan İşaretler veya Numaralar hakkında Tebliğ 
    Alkollü İçeceklerde Hacmen Alkol Miktarının Etikette Bildirilmesi Hakkında Tebliğ 
    Gıda ile Temasta Bulunan Madde ve Malzemelere İlişkin Tebliğler
    Et ve Et Ürünleri  Süt ve süt Ürünleri 
    Yumurta ve Yumurta Ürünleri 
    Bal  Tahıl ve Tahıl Bazlı Ürünler
    İşlenmiş Meyve ve Sebze  Katı ve Sıvı Yağlar
    Geleneksel Ürünler Hızlı Dondurulmuş Gıdalar
    Genel Beslenme Amaçlı Gıdalar
    Alkollü İçkiler Diğer Ürünler

  • Eğitim Süresi 07.03.2013 Gün
    Eğitim Tarihi 05.03.2013
    2017 yılı seminer takviminde yeraldığı tarihler
    Bu seminer 2017 yılı seminer takvimi içerisinde yer almamaktadır. Buna rağmen semineri kurumsal olarak talep edebilirsiniz. Bunun için lütfen aşağıdaki bağlantıyı kullanarak "Seminer Talep Formunu" doldurunuz.

    Bilgi ve kayıt formu

    Bu seminer hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

    İsim

    Şehir

    Şirket

    E-posta

    Telefon

    Katılımcı sayısı

    Seminere katılım şartları hakkında bilgi almak için katılımcılar için sıkça sorulan sorular sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Veya şu belgeyi bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

    seminer katılım formu

    Seminer Programları

    Aylık seminer takvimi

    Eylül 2017 seminer takvimi

    Yıllık seminer takvimi

    Site haritası

    RSS

       

    HERMES Yönetim Danışmanları ve Eğitim Merkezi dinamik, yeniliklere ve değişimlere açık, 0 hiyerarşi ve ekip ruhuyla çalışan çoğunluğunu konularında uzman eğitmenlerin oluşturduğu entellektüelitesi yüksek ve toplumun her zaman önünde olmayı ve kişisel kalitenin gerçekleştirilmesini hedefleyen bir kurumdur.

    Copyright © 1998-2017 HERMES Yönetim Danışmanları ve Eğitim Merkezi. Gösterilen marka ve logo, HERMES Yönetim Danışmanları ve Eğitim Merkezi'nin tescilli markasıdır. Tüm hakları saklıdır. Bu internet sitesinin kullanıcıları HERMES Gizlilik Politikası'nı kabul etmiş sayılırlar.